Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar din Constanța, mort după ce un copac s-a prăbușit pe mașina în care se afla | Bărbatul se îndrepta spre Mangalia

Primar din Constanța, mort după ce un copac s-a prăbușit pe mașina în care se afla | Bărbatul se îndrepta spre Mangalia

Un primar dintr-o localitate din județul Constanța a murit după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea.

de Ioana Mircea    |    05 Feb 2023   •   14:31

Tragedia s-a petrecut în urmă cu aproximativ două ore. Primarul comunei Albești din județul Constanța se îndrepta către Mangalia când, la un moment dat, pe Drumul Național care leagă, de altfel, Constanța de Mangalia, în dreptul stațiunii Neptun a pierdut controlul volanului.

Acesta a pătruns cu mașina pe liziera de pe marginea drumului, iar mai apoi s-a oprit într-un copac. O creangă s-a desprins din copacul respectiv, care a străpuns apoi atât mașina și din păcate, cât și pe edilul care se afla la volan. În urmă acestui accident, primarul a murit pe loc.

Citește și: Cod portocaliu de ninsori și viscol | Mai bine de jumătate de țară vizată de avertizările meteo

Deși la fața locului s-a deplasat inclusiv elicopterul SMURD, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Echipajul medical a declarat decesul în acest moment.

La fața locului sunt prezente echipajele de la Poliția Rutieră și acesta încearcă să afle cum s-a întâmplat accidentul. Este posibil ca primarului să i se fi făcut rău înainte să piardă controlul volanului, dar la fel de bine este posibilă și varianta ca acesta să nu fi adaptat viteza la condițiile de drum.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close