Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar din Gorj, cercetat de Poliţie după ce ar fi snopit în bătaie un localnic

Primar din Gorj, cercetat de Poliţie după ce ar fi snopit în bătaie un localnic

Un primar din Gorj este cercetat de poliție, după ce a bătut un localnic. Omul a sunat la 112, după ce s-a ales cu nasul spart.

de Gabriela Mladin    |    17 Mar 2024   •   17:30

Edilul este acuzat că noaptea trecută a lovit un cetățean din localitate. Cei doi se aflau la chef-uri diferite în localitatea Mușetești, la o distanță de 4 kilometri unul de altul, însă la un moment dat un apropiat al primarului ar fi fost sunat de cetățeanul care a fost apoi agresat, iar în discuția telefonică acesta ar fi spus că nu poate ajunge la acel chef, întrucât se află acolo și edilul pe care nu-l suportă.

Primarul ar fi aflat despre de această discuție dintre cei doi. S-a urcat în mașină și s-a dus la petrecerea unde se afla localnicul respectiv. Acolo l-ar fi bătut pe acesta, după care s-a întors la cealaltă petrecere. 

Imediat după incident, victima a sunat la 112. Echipajul de poliţie venit la faţa locului a constatat că cetățeanul lovit de primarul din Mușetești are lovituri la nivelul feței. Acum primarul din Gorj,Cosmin Băban, este cercetat într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close