Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar filmat în chiloţi de viitoarea angajată, în timp ce era în delegaţie la Congresul PNL din Bucureşti

Primar filmat în chiloţi de viitoarea angajată, în timp ce era în delegaţie la Congresul PNL din Bucureşti

În seara Congresului PNL, un primar galben-albastru, se distra într-o cameră de hotel, promiţând diverse posturi unei domnişoare aflată la un interviu de angajare pe dezbrăcate.

Primar filmat în chiloţi de viitoarea angajată, în timp ce era în delegaţie la Congresul PNL din Bucureşti
de Alexandra Dima    |    01 Oct 2021   •   16:06

Presa locală a publicat imagini incredibile cu primarul comunei Gropeni din jud. Brăila, Stan Malinche, dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL.

Deşi însurat, edilul îi face declarații de dragoste viitoarei angajate și chiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în primăria pe care o conduce. 
Tânăra a dat publicităţii o serie de fotografii și clipuri video în care primarul îi face complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una din direcțiile subordonate instituției pe care o conduce. Cei doi s-ar fi cunoscut pe Facebook unde edilul a abordat-o făcându-i numeroase complimente. 

Domnişoara, căreia i s-a promis un loc de muncă la primărie, insistă în filmare ca Malinche să-i spună exact cu ce o poate ajuta. Inițial edilul s-a ferit să-i ofere detalii viitoarei angajate.

"Mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei"

"Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei", spune primarul în clipul video.

Idila a continuat şi după ce valurile alegerilor PNL-iste s-au mai domolit, iar Malinche, susţinător al lui Florin Cîţu, s-a simţit şi mai sigur pe promisiunile făcute.

Primarul i-a promis tinerei că va avea grijă de ea și o va ajuta ”în prisma alegerilor care au fost zilele trecute”.

"Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială"

”Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare (…) Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia… Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut!”, îi spune primarul Stan Malinche viitoarei angajate.

La insistențele tinerei cu privire la postul promis, Malinche a cedat și i-a oferit câteva posibilități de angajare pe funcții publice.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, spune edilul, potrivit mesajelor publicate de Jurnalul de Brăila.

De ce a apărut idila în spaţiul public? Cea care a dat totul la iveală spune că a dorit să arate adevărata faţa a primarului iar, pe viitor, să nu mai fie expuse şi alte tinere unui asemenea personaj. 

 

 

×
Subiecte în articol: Brăila PNL Stan Malinche Gropeni
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close