Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar din Gorj, amendat de poliție după ce a înjurat un spectator, la un meci de fotbal

Primar din Gorj, amendat de poliție după ce a înjurat un spectator, la un meci de fotbal

Primarul unei comune din Gorj a fost amendat de polițiști, după ce a înjurat un spectator, la un meci de fotbal din Liga a V-a.

Primar din Gorj, amendat de poliție după ce a înjurat un spectator, la un meci de fotbal
Sursa foto: tvsud.ro
de Mia Lungu    |    13 Noi 2023   •   19:25

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, a fost amendat de poliție pentru că a adresat cuvinte jignitoare unui tânăr aflat în tribună, în timpul meciului de fotbal Scoarța - Drăguțești.

În spațiul public au apărut imagini cu incidentul, iar printre cei de față se afla și un copil.

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, la data de 13 noiembrie a.c., polițistii din Târgu Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident produs la un meci de fotbal, care a avut loc în comuna Scoarța.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în timpul partidei de fotbal, un bărbat, de 71 de ani, din comuna Scoarța, ar fi avut un conflict verbal cu un tânăr, de 25 ani, din municipiul Târgu Jiu, adresându-și reciproc cuvinte și expresii jignitoare.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional, în temeiul Legi nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive", au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Primarul Ion Stamatoiu spune că o să conteste amenda.

"O să contest amenda. Este un om neserios jucător de-al nostru. De două etape este în tribună și adresa cuvinte jignitoare colegilor din echipă și inclusiv mie. I-am reproșat la un moment dat pentru că ne-a lăsat în 11 jucători fără rezervă. A refuzat să joace. S-a prezentat doar în tribună să facă mișto de colegii lui.

În repriza a doua am fost conduși cu 1-0, după care am luat iar un gol din 11 metri. M-am întors către el și i-am reproșat că și-a trădat colegii. Au rămas în 10 jucători, pentru că unul s-a accidentat. El, cu tupeu, mi-a adresat cuvinte vulgare care sunt dezgustătoare. A fost tensiune mare și i-am reproșat și le-am spus celorlalți să-l scoată din stadion“, a explicat edilul, potrivit adevarul.ro.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close