Antena 3 Actualitate Locale Primarul din Slobozia a tăiat accesul la paginile care nu au legătură cu munca, după ce a prins mai mulți angajați pe Netflix

Primarul din Slobozia a tăiat accesul la paginile care nu au legătură cu munca, după ce a prins mai mulți angajați pe Netflix

de Maria Zărnescu    |    14 Iun 2021   •   14:53
Primarul din Slobozia a tăiat accesul la paginile care nu au legătură cu munca, după ce a prins mai mulți angajați pe Netflix
Sursa foto: Pixabay

Mai mulți angajați din Primăria slobozia urmăreau seriale și filme pe Netflix sau stăteau pe rețelele de socializare, în timpul programului, după cum arată un control informatic realizat de curând în instituție.

În acest context, primarul orașului a decis să restricționeze accesul lucrătorilor pe site-uri care nu au legătură cu munca.

În prezent, funcționarii din Primăria Slobozia mai au acces la internet doar în interes de serviciu, informează Independent.

"Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă acti­vități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca.

Poate unora nu le convine, dar trebuie să în­țeleagă faptul că lu­crăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi!

Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că ur­mărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme (...) Li s-a atras atenția, s-au pus file la dosar. 

Am văzut și noi cine are activitate și cine nu, cu această ocazie. Se va face o analiză mai complexă a acestor cazuri și, în funcție de rezultate, acolo unde se va demonstra că nu există o activitate de lucru intensă posturile, ar putea fi restructurate!", a explicat edilul Dragoș Soare.

Mai mult decât atât, el a explicat că funcționarii din primărie, care vor avea abateri repetate vor fi sancționați sau concediați.
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close