Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Timiș a inaugurat o capelă mortuară cu tăierea panglicii și a transmis că "va fi pusă la dispoziția tuturor"

Un primar din Timiș a inaugurat o capelă mortuară cu tăierea panglicii și a transmis că "va fi pusă la dispoziția tuturor"

Primarul PNL din Voiteg, județul Timiș, a taiat panglica pentru a inaugura o capelă mortuară, pe care a anunțat că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor din zonă.

Un primar din Timiș a inaugurat o capelă mortuară cu tăierea panglicii și a transmis că "va fi pusă la dispoziția tuturor"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    12 Aug 2022   •   11:12

Mândru de isprava sa, primarul a publicat pozele pe Facebook, unde a anunțat că toți preoții din satele vecine au fost prezenți la inaugurare.

Aclamat de localnici în comentarii, primarul le-a transmis mulțumiri atât lor, cât și preoților care au participat.

"În cadrul zilei de ieri, a avut loc inaugurarea capelei din comuna Voiteg. La acest eveniment au luat parte reprezentanți ai fiecărei biserici din comuna Voiteg și satul Folea. Aceasta va fi pusă la dispoziție tuturor bisericilor și oraganizatiilor religioase de pe raza comunei noastre. Multumesc tuturor preoților și participanților ai acestui eveniment", a scris primarul Ioan Niculae Pop.

Câteva zeci de săteni s-au strâns în interiorul capelei, unde au cântat alături de preoții care au binecuvântat și au sfințit capela.

×
Subiecte în articol: primar Timis PNL capela mortuară Voiteg
Parteneri
Când trec românii la ora de iarnă 2023
x close