Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Vaslui s-a apucat să sacrifice miei în curtea primăriei: "Băieții care au cumpărat mieii sunt de la oraș"

Un primar din Vaslui s-a apucat să sacrifice miei în curtea primăriei: "Băieții care au cumpărat mieii sunt de la oraș"

Primarul comunei Ivănești, din județul Vaslui a fost surprins în timp ce sacrifica mai mulți miei, chiar în curtea primăriei. Bărbatul și-a recunoscut fapta.

Un primar din Vaslui s-a apucat să sacrifice miei în curtea primăriei: "Băieții care au cumpărat mieii sunt de la oraș"
Sursa foto: Gettyimages | Fiona Goodall / Stringer
de Ioana Mircea    |    13 Apr 2023   •   20:41

Vasile Novac, este primarul comunei Ivănești din județul Vaslui. Acesta a fost surprins, astăzi, de un cetățean, că împreună cu mai mulți angajați ai primăriei, sacrifica miei chiar în curtea instituției.

Incidentul a ajuns cunoscut imediat în presa locală. Jurnaliștii unei publicații locale au mers la fața locului și au văzut curtea primăriei plină de sânge.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Edilul a recunoscut că mai mulți miei au fost tăiați la primărie. Potrivit acestuia, clienții ar fi fost angajați ai primăriei.

Citește și: Cu cât se vinde carnea de miel la târgurile de profil din țară 

"Din ce am înțeles, trei angajați ai primăriei și-au achiziționat câte un mieluț de Paște, de la stânele din apropriere. Au rugat pe cineva și au sacrificat la limita proprietății, de lângă primărie și vecin. Angajații, nu au lipsit de la program", a declarat primarul în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close