Antena 3 CNN Actualitate Locale Primăria Capitalei, măsură de ultimă oră pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultimă generație

Primăria Capitalei, măsură de ultimă oră pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultimă generație

Primăria Capitalei, măsură de ultimă oră pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultimă generație
06 Noi 2019   •   10:09

Măsură de ultimă oră pentru fluidizarea traficului în București! Primăria Capitalei montează 85 de camere de ultimă generație de detecție și management trafic (TrafiCam). Compania Municipală Managementul Traficului București S.A. a instalat anul acesta peste 620 de semafoare moderne.

Proiectul necesar fluidizarii traficului este realizat Compania Municipală Managementul Traficului București S.A. care a demarat un amplu program de îmbunătățire a detecției și managementului traficului din Capitală prin instalarea, într-o primă fază, a unui număr de 15 camere cu senzori de detecție.

Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică și contorizează autovehiculele care se deplasează într-o intersecție. Datele înregistrate sunt transmise apoi către Sistemul de Management al Traficului București, care ajustează dinamic timpii semaforici.

Mai exact, semaforul va afișa culoarea verde pentru o perioadă mai mare de timp pe direcția cea mai aglomerată, pentru a permite traversarea intersecției unui număr cât mai mare de conducători auto.

Zonele în care au fost instalate sunt:

➢ Intersecția Străzii 11 Iunie cu Bulevardul Regina Maria

➢ Intersecția Calea Moșilor cu Strada Hristo Botev

➢ Intersecția Calea Moșilor cu Strada Doctor Paleologu

În etapa următoare, toate cele 70 de camere de acest tip, instalate în anul 2008, vor fi înlocuite”, se arată într-un comunicat al Primăriei. 

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close