Antena 3 CNN Actualitate Locale Primaria sectorului 2 permite restaurantelor să facă terase pe trotuare

Primaria sectorului 2 permite restaurantelor să facă terase pe trotuare

Primăria sectorului 2 a anunțat că va permite localurilor să își facă terase pe trotuar, pentru a crea spații suplimentare de recreere și petrecere a timpului liber.

Primaria sectorului 2 permite restaurantelor să facă terase pe trotuare
Sursa foto: hepta
de L.D.    |    29 Mai 2020   •   10:24

”Proiectul meu de hotărâre prin care se modifică și completează condițiile privind modalitatea de funcționare a teraselor a fost votat în ședința Consiliului Local Sector 2.

Pentru a diminua efectele negative ale pandemiei COVID-19 asupra industriei HoReCa am inițiat proiectul prin care, pe raza sectorului 2, terasele se vor putea extinde și pe trotuarul aferent localului, fără a afecta circulația pietonilor.

În București sunt 31.000 de angajați din localuri și societăți de catering, care riscă să-și piardă locul de muncă. Acestora li se adaugă cei din hoteluri și personalul adiacent. Mai mult, odată cu deschiderea restaurantelor, terasele vor deveni spații mult mai sigure pentru noi toți, în această perioadă de criză sanitară. Prin acest proiect ajutăm industria HoReCa, cel mai greu încercat segment al economiei românești.

#Aca2ă susținem mediul privat, dar venim, în primul rând, în întâmpinarea locuitorilor din sectorul 2 prin această măsură. După două luni și jumătate de restricții, vom avea un spațiu suplimentar pentru recreere și petrecere a timpului liber”, se arată într-un comunicat. 

×
Subiecte în articol: primarie sector 2

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close