Antena 3 CNN Actualitate Locale Primăria Brazi a plătit o firmă ca să scuture zăpada de pe gardul viu. Consilier local: "În 2021 nu a nins și nici gard viu n-aveau"

Primăria Brazi a plătit o firmă ca să scuture zăpada de pe gardul viu. Consilier local: "În 2021 nu a nins și nici gard viu n-aveau"

Primăria Brazi din Prahova a plătit o firmă cu aproape 9.000 de lei ca să scuture zăpada de pe gardul viu.

Primăria Brazi a plătit o firmă ca să scuture zăpada de pe gardul viu. Consilier local: "În 2021 nu a nins și nici gard viu n-aveau"
Sursa foto: Iuliu Andrei Dan/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   17:34

Aceeaşi primărie a plătit şi aproape 8.500 de lei pentru a cumpăra pomi ornamentali. Toate aceste nereguli au fost făcute publice de un consilier local pe pagina personală de Facebook.

Situația de la Primăria Brazi a fost dezvăluită de consilierul local Iuliu Andrei Dan.

"Primaria Brazi a decontat LUCRĂRI DE DESZĂPEZIRE a GARDULUI VIU către Ceco Environment( firma care tunde iarba în comună).  În 2021 nu a nins..... și nici gard viu n-aveau. 

Gardul viu (Tuia) plantat la Conac, în valoare de peste 5 miliarde lei vechi a fost atribuit conform SEAP în data de 10 noiembrie 2021", a scris consilierul.

"Și la plantarea boscheților Curtea de Conturi a găsit cheltuieli supraevaluate...  Și la serviciile de administrare Parc Nicolau au fost decontate nejustificat sume de bani", a mai scris consilierul local.

×
Subiecte în articol: primaria Brazi gard viu Iuliu Andrei Dan
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close