Antena 3 CNN Actualitate Locale Baza 95 Aeriană Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui | Care este motivul

Baza 95 Aeriană Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui | Care este motivul

Potrivit Primăriei municipiului Vaslui, zborurile vor face parte dintr-o acțiune menită să onoreze contribuția militarilor și civililor care lucrează în acest domeniu în zilele de 14 şi 20 iulie.

Baza 95 Aeriană Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui | Care este motivul
Sursa foto: Wikipedia
de Claudia Popovici    |    13 Iul 2022   •   20:53

“Baza 95 Aeriană Bacău a comunicat Primăriei municipiului Vaslui că, în data de 20 iulie, de ziua Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul se sărbătorește, în fiecare an, Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Cu acest prilej, în zilele de 14 și 20 iulie a.c.

Baza 95 Aeriană Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui cu elicoptere IAR 330, pentru a onora contribuția militarilor și civililor care lucrează în acest domeniu.

Dorind să fie evitată apariția unor interpretări incorecte, Primăria municipiului Vaslui a fost rugată să informeze populația despre zborurile anterior menționate.

Ne îndeplinim datoria de informare corectă a vasluienilor, având totodată convingerea că cetățenii municipiului nostru vor admira aeronavele care vor survola orașul în cele două zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui, citat de presa locală. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close