Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Focşani, după măcelul soldat cu patru morți: Nu aveam ce face, nu putem pune poliţist la uşa fiecăruia

Primarul din Focşani, după măcelul soldat cu patru morți: Nu aveam ce face, nu putem pune poliţist la uşa fiecăruia

Primarul din Focşani, după măcelul soldat cu patru morți: Nu aveam ce face, nu putem pune poliţist la uşa fiecăruia
Sursa foto: Foto: monitorul de vrancea
28 Iun 2017   •   10:17

Primarul din Focşani, Cristian Misăilă, a declarat, miercuri, că în conflictul în urma căruia patru oameni au fost ucişi sunt implicaţi membrii unei familii de romi care au mai provocat scandaluri, însă niciodată atât de violente, potrivit news.ro.

„Este un incident cu totul neprevăzut, un incident fără precedent în municipiul Focşani, o răfuială între membrii unor familii de romi. Din păcate, acest conflict s-a soldat cu decesul a patru cetăţeni”, a afirmat primarul.

Primarul susţine că locuitorii din Focşani nu trebuie să se simtă în pericol.

„A fost totul foarte rapid, 5-10 minute a durat tot conflictul, apoi agresorii au fugit, dar au fost prinsi rapid. Nu sunt probleme în ceea ce îi priveşte pe cetăţenii oraşului, care trebuie să se simtă în siguranţă. Mai mult de a suplimenta patrulele de poliţişti pe străzile din Focşani nu aveam ce face, nu putem pune câte un poliţist la uşa fiecăruia”, a adăugat Misăilă.

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, pe strada Gheorghe Doja din Focşani, iar în conflict au fost folosite topoare, cuţite şi bâte.

 

×
Subiecte în articol: declaraţie politist morti primar
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close