Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Vaslui care a ameninţat guvernul cu o răscoală, cercetat de poliție

Primarul din Vaslui care a ameninţat guvernul cu o răscoală, cercetat de poliție

Edilul din comuna vasluiană Şuletea care a transmis un mesaj tranșant autorităţilor în caz că vor face presiuni asupra localnicilor în ceea ce privește vaccinarea este cercetat de poliţie pentru instigare publică.

Primarul din Vaslui care a ameninţat guvernul cu o răscoală, cercetat de poliție
Sursa foto: Facebook Ciprian Robert Tamas
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2021   •   18:53

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de instigare publică, după ce Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, a ameninţat guvernul cu o răscoală dacă va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile.

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze", spune edilul", a spus primarul vasluian pe pagina sa de socializare.

Contactat pentru un punct de vedere de agerpres.ro primarul Ciprian Tamaş a precizat că a primit foarte multe mesaje după ce a publicat postarea pe pagina sa de socializare şi că deschiderea unui dosar penal pe numele său reprezintă o încercare de intimidare.

„Sunt consternat de ceea ce se întâmplă. Este pagina mea personală, nu am folosit pagina comunei. În același timp pot spune că am avut o reacţie pentru că, fără doar şi poate, urmează să ne vaccineze obligatoriu şi copiii", a spus primarul care a subliniat că nu este impotriva vaccinării, familia sa ( soţia, mama şi soacra) şi colegii săi din primărie fiind vaccinaţi şi de-a lungul timpului a colaborat bine cu DSP.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close