Antena 3 Actualitate Locale Primele cuvinte ale criminalului din Braşov după ce şi-a măcelărit familia. „Să le fie sufletul ușor! Cuțitul a intrat până la capăt”

Primele cuvinte ale criminalului din Braşov după ce şi-a măcelărit familia. „Să le fie sufletul ușor! Cuțitul a intrat până la capăt”

de S.T.    |    03 Apr 2018   •   12:27
Primele cuvinte ale criminalului din Braşov după ce şi-a măcelărit familia. „Să le fie sufletul ușor! Cuțitul a intrat până la capăt”

Un presupus jurnal al criminalului din Braşov a fost descoperit şi urmează să fie expertizat.

Acesta ar fi notat pe o foaie primele cuvinte după ce şi-a măcelărit familia.

„Astăzi Ștefan, Monica și Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul ușor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aș fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuțitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic. Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar și în familie. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii uită că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent unde. Am văzut ieri la mănăstirea Șinca Veche cum un...” .

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close