Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini ale jafului eşuat de la o bancă din Cluj. Reacţia uluitoare a unei angajate - VIDEO

Primele imagini ale jafului eşuat de la o bancă din Cluj. Reacţia uluitoare a unei angajate - VIDEO

Primele imagini ale jafului eşuat de la o bancă din Cluj. Reacţia uluitoare a unei angajate - VIDEO
22 Iun 2018   •   13:45

Un bărbat înarmat cu un pistol a intrat într-o bancă din Cluj şi le-a cerut funcţionarilor să îi dea banii. Aceştia au refuzat, aşa că omul a plecat fără să insiste şi fără să încerce măcar să-i sperie pe oamenii aflaţi acolo. Incidentul vine la doar o săptămână după un jaf comis tot la o bancă din Cluj.

Uluitoare este în reacţia unei femei, martoră la întreaga scenă, mai precis lipsa ei de reacţie. Individul mascat trece pe lângă ea cu arma în mână, însă femeia îl ignoră şi scoteşte prin geantă. Nici când bărbatul trece ameninţător pe lângă ea, femeia nu îşi ia ochii de la geantă. Între timp o altă angajată apasă butonul de panică, iar bărbatul pleacă şi fără bani şi fără atenţia femeii pe care nu a reuşit să o sperie. Alertaţi, poliţiştii au început să îl caute.

''Bărbatul are între 20-25 de ani, purta îmbrăcăminte înshisă la culoare şi avea o constituţie atletică. Urmează să stabilim dacă arma era adevărată sau nu'', a spus un reprezentant al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: bani hot imagini Cluj banca jaf inarmat reactie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close