Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii
Sursa foto: Facebook
de Andreea Borboros    |    04 Mai 2022   •   12:19

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor trei victime.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

Ancheta este în plină desfăşurare şi departe de a se încheia.

Femeia nu vorbea cu nimeni despre problemele de familie pe care le avea, nici măcar cu cel care urma să-i devină soţ.

În telefonul femeii nu a fost găsit nimic care să indice că ar fi avut de gând să facă acest gest.

Ultima dată, Iuliana a vorbit la telefon cu iubita fratelui său care î-a împrumutat maşina cu care a mers la blocul de pe care s-a aruncat. Blocul era unul care avea acces cu geam pe acoperiş.

"În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. 

La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce mesaje posta pe internet Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Iuliana, mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de pe bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama celor doi copii. 

Cei doi divorțaseră în 2020, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Ieri, însă, trupul femeii şi al celor doi copii în vârstă de trei şi şase ani au fost găsite în faţa unui bloc din Timişoara.

Prietena femeii spune, însă, că Iuliana nu ar fi fost în depresie.

×
Subiecte în articol: Iuliana Timișoara necropsie bloc
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close