Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţia, necruţătoare cu participanţii la un priveghi. Oamenii legii au întrerupt pomana mortului

Poliţia, necruţătoare cu participanţii la un priveghi. Oamenii legii au întrerupt pomana mortului

Tristeţea participanţilor la o ceremonie mortuară din judeţul Argeş s-a transformat în jale, după ce oamenii legii au oprit evenimentul şi au împărţit amenzi.

Poliţia, necruţătoare cu participanţii la un priveghi. Oamenii legii au întrerupt pomana mortului
de Mariana Zaharia    |    Silviu Zamfira    |    04 Feb 2021   •   14:20

Intervenţia la priveghi a fost realizată de poliţişti şi jandarmi. Ei s-au deplasat la un imobil situat în  zona Șoselei Naționale din municipul Câmpulung Muscel, unde au constatat că "era în desfășurare un eveniment cu caracter privat" unde nu erau respectate restricţiile sanitare specifice pandemiei de COVID-19.

Poliţia a comunicat că, în urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, cei prezenți au fost legitimați și au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale.

Concret, agenţii au scris 6 sancţiuni: organizatorului evenimentului a primit avertisment și alte 5 persoane au primit sancțiuni în valoare totală de 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Alte 6 amenzi, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate de către jandarmi persoanelor care nu purtau mască.

Jandarmii i-au pus pe oameni să strângă cortul pregătit pentru cei care urmau sa participe la pomană şi au rămas la fața locului, pentru monitorizarea situației și pentru a se asigura că participanţii la priveghi respectă normele sanitare în vigoare.

 

×
Subiecte în articol: Campulung Muscel priveghi
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close