Antena 3 CNN Actualitate Locale Un procuror DIICOT acuzat că fura bani din probe ca să îi joace la păcănele a blestemat în sala de judecată

Un procuror DIICOT acuzat că fura bani din probe ca să îi joace la păcănele a blestemat în sala de judecată

Declaratii halucinante ale unui procuror acuzat că fura bani din probe ca să-i joace la păcănele: "Să-l bată Dumnezeu pe ăla care a spus că eu jucam la păcănele!" este replica procurorului DIICOT.

Un procuror DIICOT acuzat că fura bani din probe ca să îi joace la păcănele a blestemat în sala de judecată
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    27 Iun 2022   •   13:51

La fel de spectaculoase sunt și acuzațiile. Procurorii susțin că Flavius Cristea a sustras de-a lungul timpului, în calitatea sa de anchetator, bani și bunuri ridicate de polițiști în urma perchezițiilor la traficanții de droguri.

Totodată, el este acuzat că ar fi distrus o filă dintr-un proces verbal de percheziție, ca să nu se știe câți bani au fost găsiți și predați de polițiști după o percheziție.

Dar sarea și piperul cazului ar fi că fostul procuror juca banii la păcănele, de unde și porecla de "procurorul păcănele" pe care i-au dat-o jurnaliștii și foștii colegi.

Ofițeri de poliție judiciară de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Craiova care au lucrat cu fostul procuror au relatat în fața instanței că ei numărau de trei ori banii pe care îi găseau la locuințele suspecților de trafic de droguri, iar apoi îi dădeau lui Flavius Cristea, pentru ca el, prin ordonanță, să dispună depunerea lor în contul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

×
Subiecte în articol: procuror pacanele blestemat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close