Antena 3 CNN Actualitate Locale Producător local, amendat de poliție pentru că produce pepeni mari și gustoși

Producător local, amendat de poliție pentru că produce pepeni mari și gustoși

Producător local, amendat de poliție pentru că produce pepeni mari și gustoși
08 Aug 2017   •   13:54

Un agricultor din comuna vasluiană Deleni a fost amendat cu 1000 de lei în urma unui control efectuat, duminică, de politistii locali.

Oamenii legii i-au spus cã sunt nereguli la carnetul de comercializare, însã producãtorul suspecteazã altceva. Potrivit acestuia, adevãratul motiv ar fi faptul cã “zemosii” lui, foarte apreciati de vasluieni, le stricã apele celorlalti comercianti.

“Când mi-au dat amenda, mi-au spus cã e imposibil sã am o culturã asa mare de pepeni si cã îi aduc din altã parte. Probabil, dupã mintea lor, îi aduc din Olanda, cu elicopterul. I-am invitat sã-mi vadã pãmântul unde am pusi pepenii, sã vadã cât de mult muncesc ca sã îi obtin, însã rãspunsul lor m-a lãsat fãrã cuvinte: ‘ciocu’ mic, cã vorbesti cam mult’ “, a declarat pentru Vremea Nouă Paul Comisescu, cel amendat de politistii locali.

Bãrbatul nu se aflã la prima încercare de intimidare de acest fel si spune cã va contesta amenda în instantã. “Nu e prima datã când contest amenzile celor de la Politia Localã. În toate cazurile am avut câstig de cauzã”, ne-a mai spus acesta. În ultimii ani, tot mai multi producãtori de legume si fructe din jurul Vasluiului au fost trimisi la plimbare, dupã ce administratia pietelor împreunã cu politistii locali i-au amendat pentru tot felul de chichite.

×
Subiecte în articol: amenda pepeni
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close