Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesoară din Bacău acuzată că a bătut crunt o elevă care a întârziat la ore: A tras-o de păr, a pălmuit-o și a lovit-o cu umbrela

Profesoară din Bacău acuzată că a bătut crunt o elevă care a întârziat la ore: A tras-o de păr, a pălmuit-o și a lovit-o cu umbrela

Un tată din Bacău acuză o profesoară că i-a bătut și umilit fiica. Aceasta s-ar fi dus după eleva plecată la magazin să își ia de mâncare, ar fi tras-o de păr, ar fi pălmuit-o și chiar ar fi lovit-o cu umbrela.

Profesoară din Bacău acuzată că a bătut crunt o elevă care a întârziat la ore: A tras-o de păr, a pălmuit-o și a lovit-o cu umbrela
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    Paul Ciurari    |    29 Ian 2022   •   09:41

Totul s-ar fi petrecut pe data de 6 ianuarie, însă întâmplarea a ieșit la iveală abia acum, când tatăl elevei s-a întors din străinătate.

Părintele a povestit că în acea zi, profesoara, care îi este și dirigintă fetei, în clipa în care a intrat la clasă a observat că fiica s-a nu s-a întors încă din pauză.

A aflat că aceasta era la magazinul de peste drum, așa că s-a dus după ea pentru a o aduce înapoi la ore.

În momentul în care a găsit-o la magazin, fata mai era cu alte două colege mai mari.

Profesoara s-a enervat, ar fi lovit-o de mai multe ori cu o umbrelă peste spate, ar fi tras-o de păr și i-ar fi adresat mai multe cuvinte umilitoare.

Umilințele ar fi continuat chiar și în sala de clasă.

Pentru aceste fapte, tatăl elevei a depus o plângere la Poliție și la Inspectoratul Școlat Botoșani.

Polițiștii desfășoară acum o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. 

Inclusiv cei de la școală au deschis o anchetă internă, chiar dacă tatăl nu a depus plângere și la unitatea de învățământ.

Profesoara neagă vehement că s-ar fi purtat abuziv cu eleva. Aceasta susține că s-a dus după fată la magazin, dar nu s-a atins de ea și nu a umilit-o în niciun fel.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close