Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesoară de biologie din Bârlad, filmată la păcănele: "Doamne, ai milă de mine!"

Profesoară de biologie din Bârlad, filmată la păcănele: "Doamne, ai milă de mine!"

O profesoară de biologie din Bârlad este anchetată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, după ce a fost filmată în timp ce se juca la păcănele.

Profesoară de biologie din Bârlad, filmată la păcănele: "Doamne, ai milă de mine!"
Sursa foto: TikTok | adyadyady86
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2022   •   12:58

Profesoara de biologie din Bârlad a fost filmată de un tânăr care se afla în sala de păcănele, iar ulterior, clipul video a ajuns pe TikTok, acolo unde a devenit viral.

Astfel, mulţi dintre elevii profesoarei au identificat-o, iar clipul video a ajuns şi în atenţia conducerii unităţii de învăţământ unde femeia predă, dar şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui.

Pe imagini se poate observa cum femeia joacă la păcănele şi se plânge că a pierdut "70 de milioane".

"Doamne, ai milă! Dă-mi banii înapoi!", strigă femeia în timp ce continuă să bage bani în aparat.

ISJ Vaslui a anunţat că a demarat o anchetă după ce imaginile au fost publicate.

"Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei.

Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs", a transmis inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață.

Atenţie, limbaj licenţios!

×
Subiecte în articol: Barlad pacanele
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close