Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesor găsit mort în casă, într-un cartier din Câmpulung! Nu mai fusese văzut de o săptămână

Profesor găsit mort în casă, într-un cartier din Câmpulung! Nu mai fusese văzut de o săptămână

Un profesor de la o şcoala gimnazială din localitatea Poienarii de Muscel, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, situat într-un bloc din Câmpulung. Se pare că acesta murise de câteva zile.

Profesor găsit mort în casă, într-un cartier din Câmpulung! Nu mai fusese văzut de o săptămână
de Georgiana Adam    |    07 Sep 2023   •   13:08

Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacție și a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza morții.

lon Popescu avea 57 de ani, locuia singur și nu a mai fost văzut în viață de săptămâna trecută, mai exact din data de 30 august.

Acesta trebuia să meargă la şcoala unde profesa, astfel că primii care si-au pus semne de întrebare cu privire la absența sa au fost colegii săi. Ulterior s-au panicat şi vecinii, iar luni seara unul dintre ei a pătruns în locuința învăţătorului, aflată la parterul blocului, prin balcon, și l-a găsit decedat. Omul a dat alarma la 112, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor, potrivit curier.ro.

Din primele verificări, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență și, cel mai probabil, Ion Popescu ar fi decedat din cauza unor probleme medicale.

×
Subiecte în articol: profesor gasit mort Câmpulung
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close