Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesor de liceu din județul Constanța, acuzat că își corupea sexual elevii. Bărbatul este și cântăreț de muzică populară

Profesor de liceu din județul Constanța, acuzat că își corupea sexual elevii. Bărbatul este și cântăreț de muzică populară

Situație șocantă la un liceu din județul Constanța. Un profesor de limba română este acuzat de corupere sexuală. Victimele sunt elevii lui şi au între 13 și 16 ani. Individul a fost arestat, iar procurorii l-au trimis în judecată.

Profesor de liceu din județul Constanța, acuzat că își corupea sexual elevii. Bărbatul este și cântăreț de muzică populară
Sursa foto: Laurențiu Ciorogaru
de Mia Lungu    |    29 Apr 2022   •   09:12

Laurențiu Ciorogaru, profesor de limba română la Liceul Tehnologic ”Radu Prișcu” în localitatea Dobromir, județul Constanța, este acuzat de coruperea sexuală a elevilor săi.

Victimele sunt doi elevi de 13 ani și 14 ani, la data faptelor, iar primul incident de acest gen ar fi avut loc la data de 11 februarie 2020, continuând până în februarie a.c, potrivit replicaonline.ro.

Pe lângă ocupația de profesor de română, bărbatul a fost și directorul Liceului Concord din Constanța, dar și cântăreț de muzică populară.

În acest moment, fostul profesor se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Conform minutei judecătorești: ” Judecătoria Constanța a admis pe 11 aprilie, sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, faţă de inculpatul C.L.-A., (...) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b Cp cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată P.C., în vârstă de 13 ani la data comiterii primului act material- un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022) - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 ind. 1 lit. b Cp, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată M.T., în vârstă de 14 ani la data comiterii primului act material, un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului după rămânerea definitivă a prezentei încheieri”.

×
Subiecte în articol: profesor liceu elevii cantaret
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close