Antena 3 CNN Actualitate Locale Un profesor îndrăgit de sute de elevi a fost găsit mort într-o şcoală din Satu Mare. Avea 62 de ani

Un profesor îndrăgit de sute de elevi a fost găsit mort într-o şcoală din Satu Mare. Avea 62 de ani

Doliu în învățământul din Satu Mare, după ce un îndrăgit profesor a fost găsit fără viaţă în incinta şcolii. Alături de el se alfa un ziar mai vechi în care apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat.

Un profesor îndrăgit de sute de elevi a fost găsit mort într-o şcoală din Satu Mare. Avea 62 de ani
Sursa foto: presasm.ro
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2021   •   18:01

Tragicul eveniment a avut loc azi dimineață în incinta Colegiului Tehnic De Transport și Telecomunicații ”Ion I.C.Brătianu“ din municipiul Satu Mare

Trupul profesorului a fost găsit de portar care a sunat imediat la 112. Din păcate, cu toate eforturile cadrelor medicale, profesorul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Cauza decesului nu este cunoscută. Alături de trupul neînsuflețit al profesorului se afla un ziar mai vechi, pe a cărui primă pagină apărea fiica acestuia, care a luat media zece la Bacalaureat, notează presa locală.

În vârstă de 62 de ani, Mihai Robescu a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din municipiul Satu Mare. El a studiat la Academia Națională de Educație Fizică și Sport București, după care a ajuns în municipiul Satu Mare, unde s-a și stabilit.

×
Subiecte în articol: profesor şcoală Satu Mare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close