Antena 3 CNN Actualitate Locale Propunere inedită făcută de un consilier local: „Poliția să anunțe când fac razii, ca să anunţăm oamenii”

Propunere inedită făcută de un consilier local: „Poliția să anunțe când fac razii, ca să anunţăm oamenii”

Propunere inedită făcută de un consilier local: „Poliția să anunțe când fac razii, ca să anunţăm oamenii”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Oct 2017   •   20:10

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe mai întâi la Primărie când vin să facă razii în comună, ca oamenii să se poată feri, scrie Adevărul.

„Noi îi plătim, şi ei ne amendează? Cum adică?“, s-a revoltat consilierul.  „Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună . Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi“, a cerut un consilier local din comuna Sadu.

Acesta a avut un mesaj şi pentru poliţişti. „Voi sunteţi în slujba noastră şi de asta sunteţi plătiţi de la bugetul de stat, din banii noştri. Noi îi plătim, şi ei de amendează? Cum adică? Ăştia sunt stat în stat. Păi, cum?”, a spus alesul local.

 

×
Subiecte în articol: consilier local Politie amenzi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close