Antena 3 CNN Actualitate Locale Prostituată din Piteşti, încătuşată de Poliţie după ce şi-a bătut joc de un bărbat agăţat într-un bar

Prostituată din Piteşti, încătuşată de Poliţie după ce şi-a bătut joc de un bărbat agăţat într-un bar

O prostituată din Piteşti a fost încătuşată de Poliţie, după ce şi-a bătut joc de un bărbat agăţat într-un bar din oraş şi care a vrut să se distreze înainte de a pleca în străinătate la muncă.

Prostituată din Piteşti, încătuşată de Poliţie după ce şi-a bătut joc de un bărbat agăţat într-un bar
Sursa foto: Antena 3
de Mariana Zaharia    |    23 Iun 2021   •   10:34

Prostituata din Piteşti a fost reţinută de poliţişti, după ce l-a agăţat pe bărbat într-un bar şi apoi l-a dus sub un pod de lângă mall-ul situat la ieşirea din oraş.

Cei doi s-au întâlnit într-un bar din Piteşti, acolo unde femeia obişnuia să îşi agaţe clienţii. Pe cei care nu aveau un loc în care să meargă, îi ducea sub un pod de la ieşirea din oraş.

Acolo a mers şi cu bărbatul dornic de senzaţii tari înainte de plecare la muncă în străinătate. Acesta a plătit-o pe femeie, dar din cauza faptului că era beat, s-a împiedicat şi a căzut.

În momentul în care a căzut, i-a căzut şi portofelul din buzunar şi tot atunci a observat şi femeia că acesta avea o sumă mare de bani la el.

Pentru că bărbatul era la pământ, prostituata nu a stat pe gânduri, i-a luat cei 4.000 de lei pe care acesta îi avea pentru a pleca la muncă, în Olanda, şi s-a făcut nevăzută.

Când s-a dezmeticit, bărbatul a mers la Poliţie şi a anunţat că a fost tâlhărit, iar poliţiştilor nu le-a trebuit mult timp pentru a o prinde pe suspectă.

Femeia a fost dusă la audieri, iar ulterior a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie.

Astăzi, ea va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close