Antena 3 CNN Actualitate Locale Anvelope, tomberon gunoi şi paleţi de lemn, găsite de OPC în depozitul frigorific al unui fast-food

Anvelope, tomberon gunoi şi paleţi de lemn, găsite de OPC în depozitul frigorific al unui fast-food

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au găsit în depozitul frigorific al unui restaurant de tip fast-food din Ploieşti anvelope auto, un tomberon, dar şi paleţi de lemn.

Anvelope, tomberon gunoi şi paleţi de lemn, găsite de OPC în depozitul frigorific al unui fast-food
Sursa foto: Ion Iordachescu/ Facebook
de Silvia Preda    |    26 Oct 2022   •   16:57

Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, spune că acţiunea de control a avut loc la centrul comercial Ploieşti Shopping City ca urmare a sesizării venite din partea unui consumator.

"La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că în depozitul frigorific nu se respectau condiţiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrităţii acestora; s-a constatat existenţa unor obiecte străine, depozitate în spaţiul respectiv - anvelope, tomberon gunoi, paleţi din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activităţii în depozitul frigorific până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 10.000 lei", arată Ion Iordăchescu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, la SC Ploieşti Shopping City SRL au fost constatate deficienţe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel: lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie în zona podelei şi a uşilor de acces, cale de acces şi transport produse neigienizat, cu prezenţă de resturi de deşeuri, porţiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereţi murdari, deterioraţi, cu exfolieri ale zugrăvelii.

Potrivit lui Ion Iordăchescu, s-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare în zona respectivă, până la remedierea deficienţelor, aplicându-se o amendă în valoare de 20.000 lei. 

Conform unui comunicat al Ploieşti Shopping City, situaţia a fost remediată.

"Vă informăm că încă de alaltăieri, 25.10.2022, Ploiești Shopping City a remediat toate aspectele semnalate, iar traseul de aprovizionare este igienizat în totalitate", au anunţat reprezentanţii Ploieşti Shopping City.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close