x close

Protest la Caracal, după crimele lui Gheorghe Dincă. Sute de oameni cer o explicație

de S.T.    |    31 Iul 2019   •   19:45
Protest la Caracal, după crimele lui Gheorghe Dincă. Sute de oameni cer o explicație

Sute de persoane, printre care şi colegi ai Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, participă miercuri, la Caracal, la un miting „in memoriam” organizat de elevi.

Manifestaţia este una autorizată, iar participanţii au pornit în marş de la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, spre sediul Primăriei Caracal şi apoi au mers la casa lui Gheroghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care a recunoscut în faţa anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani din comuna Doljeană Dioşti, dispărută în aprilie.

Citiți și: Laurențiu, martor la răpirea Alexandrei Măceșanu: „Nu este omorâtă. Fata a fost mutată cu altă mașină”

În faţa sediului Poliţiei Municipiului Caracal, manifestanţii au scandat: "Ieşiţi afară!" "Alexandra a sunat, nimeni nu a acţionat","Criminalii sunt pe mână cu Poliţia Română","Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie","Justiţie, nu corupţie", "Demisia".

Participanţii la miting sunt nemulţumiţi de modul în care autorităţile au gestionat cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi afişează mesaje precum: "Iartă-ne, Alexandra!", "Vei rămâne o legendă", "Ruşine procurorului Popescu", "Alo, 112! Sunt Alexandra şi vreau să trăiesc", "Eroina noastră", "Alexandra este şi copilul meu" Cerem anchetă în Justiţie, cerem anchetă în STS".

În marşul lor, protestatarii au mai scandat: "Vrem dreptate", "Corupţia ucide".

Protestul este autorizat până la ora 20.00.

Citiți și:

Un consilier local PSD a anunţat că demisionează din funcţie după cazul de la Caracal

Citeşte mai multe despre:

Caracal Gheorghe Dincă crime protest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati