Antena 3 CNN Actualitate Locale Protest al taximetriștilor, în Piața Constituției din București! Sute de șoferi și mașini au primit autorizație pentru miting

Protest al taximetriștilor, în Piața Constituției din București! Sute de șoferi și mașini au primit autorizație pentru miting

Taximetriștii din București și Ilfov organizează un protest în Piața Constituției din Capitală. Lor li se vor alătura și colegi din alte orașe.

de Laura Dinu    |    29 Ian 2024   •   10:09

Astăzi, 29 ianuarie 2024, în intervalul orar 06.00-15.00, Asociaţia Şoferilor de Taxi București-Ilfov organizează o adunare publică de protest, în parcarea din Piaţa Constituţiei.

500 de persoane și 500 de autoturisme au primit autorizație din partea Primăriei Capitalei pentru a participa la protest. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea Protocolul privind organizarea și desfășurarea adunării publice a taximetriștilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Taximetriștii din Craiova au plecat, în această dimineață, spre București, pentru a-și sprijini colegii din Capitală. Este vorba despre aproximativ 60 de mașini și mai mulți șoferi care vor protesta în Piața Constituției alături de șoferii bucureșteni. 

×
Subiecte în articol: taximetrişti protest București miting
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close