Antena 3 CNN Actualitate Locale Proteste la școală, în Brașov: Părinții și elevii sunt revoltați că se învață în trei schimburi, la "program de fabrică"

Proteste la școală, în Brașov: Părinții și elevii sunt revoltați că se învață în trei schimburi, la "program de fabrică"

Este protest la o școală din Brașov după ce elevii și părinții au fost anunțați că vor învață în trei schimburi. Conducerea școlii se apară și spune că lucrările de renovare nu sunt gata până la 5 septembrie.

Proteste la școală, în Brașov: Părinții și elevii sunt revoltați că se învață în trei schimburi, la "program de fabrică"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    31 Aug 2022   •   16:17

Cu mai puţin de o săptămână înainte de începerea noului an şcolar, elevii de la Colegiul "Antipa" ştiu sigur că nu vor face cursuri în şcoala lor. Mai mulţi părinţi protestează încă de luni la Primăria Brașov, pentru a cere răspunsuri.

"S-au identificat aşa-zisele soluţii, şi anume: a 'picat' Colegiul Unirea (luat iniţial în calcul – n.r.), în intervalul 15-20, dar rămâne Colegiul Moisil în acest interval, urmând ca în cazul în care la Şcoala 4, în Consiliul de Administraţie se va vota acest lucru, să se mute clasele de gimnaziu, de la ora 13:30. Însă nici măcar pentru clasele terminale, aşa cum vă spuneam, nu există program de dimineaţă, clasele terminale vor face tot după-amiază un număr de poate 2-3 ore fizic, după care orele vor fi online. Nu ştim cum”, a spus un părinte pentru bzb.ro.

În prezent, în clădirea colegiului sunt executate lucrări de conformare la normele ISU, astfel că nu pot avea loc cursuri. Unde vor face, însă, nu ştiu nici autoritățile. Părinţii sunt revoltaţi că elevii ar putea face cursuri în "program de fabrică": de la 15.00 la 20.00.

×
Subiecte în articol: şcoală Brașov proteste parinti elevi
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close