Antena 3 CNN Actualitate Locale Pui de urs salvat de jandarmi în ziua de Crăciun. Animalul era prins într-un laț de sârmă

Pui de urs salvat de jandarmi în ziua de Crăciun. Animalul era prins într-un laț de sârmă

Se pare că Crăciunul există și pentru animale. Un pui de urs a fost salvat dintr-un laț de sârmă, de către jandarmi, astăzi dimineață.

Pui de urs salvat de jandarmi în ziua de Crăciun. Animalul era prins într-un laț de sârmă
Sursa foto: bistriteanul.ro
de Ioana Mircea    |    25 Dec 2022   •   19:45

Misiunea de salvare a puiului de urs prins în sârmă a avut loc în această dimineață, în zona numită Valea Munceilor, aproape de Colibița.

Animalul a fost observat de către jandarmii care patrulau în zonă. Ulterior aceștia l-au salvat cu ajutorul unui medic veterinar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„La fața locului jandarmii au solicitat conform procedurii, prezența medicului veterinar, a paznicului de vânătoare, a polițiștilor din cadrul Biroului Arme și Muniții, respectiv a unui reprezentant din cadrul primăriei Bistrița-Bârgăului. Zona în care s-a intervenit nu este una populată, ca urmare intervenția nu a pus în pericol alte persoane”, au susținut reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Din fericire, puiul de urs nu a fost rănit. Urmează să fie transportat și eliberat în aceeași zonă, la o altitudine mai mare. Puiul nu are mai mult de doi ani și cântărește aproximativ 80 de kg, potrivit bistriteanul.ro.

×
Subiecte în articol: pui de urs colibita Crăciun
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close