Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pui orfan de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă, la Buzău: "Dragostea de mamă depășește orice bariere, chiar și în lumea necuvântătoarelor"

Un pui orfan de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă, la Buzău: "Dragostea de mamă depășește orice bariere, chiar și în lumea necuvântătoarelor"

Un pui de căprioară predat zilele trecute autorităţilor locale, de un buzoian care l-a găsit în parcul Crâng, a ajuns în grija Asociaţiei Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Buzău (AJVPS). Acolo, și-a găsit o nouă mamă: o cațelușă.

Un pui orfan de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă, la Buzău: "Dragostea de mamă depășește orice bariere, chiar și în lumea necuvântătoarelor"
Sursa foto: Facebook/ Ionut Sorin Apostu
de Mia Lungu    |    26 Mai 2022   •   14:01

"Uneori supraviețuirea capătă nuanțe incredibile!", a scris viceprimarul din Buzău, Ionuț Sorin Apostu, pe Facebook. Acesta a publicat o fotografie și un clip video în care apare puiul de căprioară și cățelușa care l-a luat în grija ei.

"Dacă cei mai mulți nu dădeau nici o șansă la viață puiuțului de căprioară găsit în Crâng, grație unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, și, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o cățelușă alături de puii ei!

Imaginile vorbesc de la sine!

Am încercat să ducem puiul la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice de la Focșani însă ne-a fost comunicat că este prea mic și nu au posibilități de îngrijire! Iată însă că dragostea de mamă depășește orice bariere chiar și în lumea necuvântătoarelor!", a scris acesta.

Posted by Ionut Sorin Apostu on Wednesday, 25 May 2022

×
Subiecte în articol: pui orfan caprioara catelusa mama
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close