Antena 3 CNN Actualitate Locale Copii amenințați cu un cuțit de un bărbat carantinat, la Rădăuți

Copii amenințați cu un cuțit de un bărbat carantinat, la Rădăuți

Este alertă în municipiul Rădăuți, după ce un bărbat care se afla în carantină a amenințat doi adolescenți cu un cuțit.

Copii amenințați cu un cuțit de un bărbat carantinat, la Rădăuți
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Paul Ciurari    |    07 Ian 2022   •   11:59

Jandarmii au intervenit de urgență după ce bărbatul a amenințat doi adolescenți. Mai mult decât atât, acesta a devenit agresiv și cu autoritățile ajunse la fața locului. 

”În cursul serii de 5 ianuarie, în jurul orei 21:00, în urma unui apel 112, o patrulă de jandarmerie a fost direcționată să se deplaseze pe strada Topliței din municipiul Rădăuți, unde doi tineri au fost amenințați cu un cuțit.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, un minor în vârstă de 14 ani, care le-a relatat verbal faptul că în timp ce se deplasa împreună cu fratele său spre domiciliu, aceștia au fost amenințați cu un cuțit de către un bărbat necunoscut. 

În urma verificărilor efectuate în zonă, la scurt timp, a fost identificat și agresorul, un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Rădăuți, care se afla în stare de ebrietate. Fiind întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a început să se manifeste violent față de forțele de ordine, drept pentru care a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, pentru continuarea cercetărilor și soluționarea procedurală a dosarului, obiectul contondent nemaifiind găsit în posesia acestuia. 

Totodată, verificându-l în evidențele operative, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului, este emisă o alertă de tip "coronavirus asociat" și avea obligația să stea în carantină la domiciliu, fiind întors recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat. 

Având în vedere cele constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii  nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru refuz de legitimare și săvârșirea în public de gesturi obscene”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: Radauti
Parteneri
Fetiță găsită moartă, într-o pungă, la gunoi
x close