Antena 3 CNN Actualitate Locale Raluca, o tânără româncă, a murit după ce i s-au făcut patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia | "A căzut şi s-a făcut neagră"

Raluca, o tânără româncă, a murit după ce i s-au făcut patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia | "A căzut şi s-a făcut neagră"

O tânără din Brăila a murit după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia. Femeia s-a stins în brațele soțului ei.

Raluca, o tânără româncă, a murit după ce i s-au făcut patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia | "A căzut şi s-a făcut neagră"
Sursa foto: arhiva personala
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2024   •   17:25

Femeia a murit la doar 35 de ani după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, la o clinică din Turcia, iar soțul ei vrea să găsească dreptatea.

Cele patru operații au costat 8.000 de euro, iar bărbatul dă vina pe medicii turci pentru moartea soției sale, care a murit la hotel, în brațele lui. Fiica celor doi a vrut să se sinucidă când şi-a văzut mama fără viaţă, relatează Gândul.

Tragedia a avut loc în februarie 2023, când cei doi soți din Brăila au mers la o clinică privată din Turcia.

Femeia a plătit 8.000 de euro pentru liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie, cei de la clinică i-au făcut doar analizele de sânge și i-au transmis că va fi operată a doua zi.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu tânăra româncă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A doua zi, tânăra se simțea foarte rău, dar medicii i-au spus soțului că poate fi externată. Bărbatul a dus-o la hotel, deși era proaspăt operată.

"Am plecat cu ea din salon, iar pe holul spitalului i s-a făcut rău, a căzut și s-a făcut neagră. Au venit asistentele, i-au făcut ceva, cică făcuse o cădere de calciu. Și-a revenit un pic, dar mă gândeam ce fac dacă pățesc la fel cu ea la hotel. Am dus-o la hotel cu mașina mea, nu cu ambulanța. Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău", a povestit soțul tinerei.

Raluca avea 35 de ani și era mama unei fete de 16 ani

Nu a mai apucat să ajungă în cameră, pentru că la intrarea în hotel a murit. "Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit", a povestit bărbatul.

"A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere", a descris bărbatul cea mai cumplită zi din viața lui.

Acesta susține că medicul turc care i-a operat soția nu a stat de vorbă cu el după decesul femeii.

×
Subiecte în articol: operatii estetice turcia clinica
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close