Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Rareș, băiatul de 14 ani găsit mort într-un apartament din Vâlcea

El este Rareș, băiatul de 14 ani găsit mort într-un apartament din Vâlcea

Rareș, un băiat de 14 ani, din Vâlcea, a fost găsit mort în apartamentul bunicilor lui. Sora lui, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită inconștientă.

El este Rareș, băiatul de 14 ani găsit mort într-un apartament din Vâlcea
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Sabina Boişteanu    |    07 Dec 2022   •   11:54

”Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați astăzi, în jurul orelor prânzului, despre un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Brezoi, care nu răspunde la ușa locuinței de aseară.   

Apelul a fost făcut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.  

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului.  

În urma pătrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.  

Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a conștientei. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanță.

Fata de 26 de ani a fost găsită în stare de inconștientă dar cu semne vitale, fiind preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.  

În momentul pătrunderii în apartament (pe geamul de la balcon), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost făcut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.

Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările în care a avut loc tragedia”, transmitea ISU Vâlcea în decursul zilei de ieri.

Deși salvatorii au luat în calcul la început hipotermia, în acest moment, principala ipoteză în cazul morții băiatului este intoxicația cu monoxid de carbon. 

Cel mai probabil, spun anchetatorii, fata s-a salvat pentru că dormea cu o pernă pe cap și a fost oarecum mai protejată.  

Cunoscuții spun că Rareș era un copil cuminte și cânta în corul bisericii.   

Copiii nu obișnuiau să rămână frecvent în apartamentul bunicilor, în care și-au găsit sfârșitul, însă în noaptea aceea au decis să doarmă acolo și să nu mai meargă până în satul din apropiere, unde locuiau părinții. Atunci s-a întâmplat tragedia. 

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close