Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul crimei odioase din Timișoara. Ce se întâmplă cu criminalul

Răsturnare de situație în cazul crimei odioase din Timișoara. Ce se întâmplă cu criminalul

Răsturnare de situație în cazul crimei odioase din Timișoara. Ce se întâmplă cu criminalul
24 Mai 2018   •   15:15

Tânărul de 29 de ani care și-a ucis soția, iar a apoi a încercat să se sinucidă a fost salvat de medicii de la Spitalul Municipal din Timișoara. Înainte de a intra cu mașina în stâlp, el s-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen, dar și în piept.

Tânărul de 29 de ani muncea în Germania, șofer, în localitatea Burtenbach, în apropiere de Augsburg. Muncea pentru o firmă de construcții și era mai tot timpul plecat. Se mutase recent în orașul de pe Bega, cu soția lui în vârstă de 26 de ani, într-un apartament în Calea Girocului. Bărbatul devenise foarte gelos, iar în noaptea de miercuri spre joi cei doi au început să se certe. El a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe tânără, scrie TION.ro.

Tânărul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal unde a fost băgat direct în sala de operație. Medicii spun că plăgile de la stomac și piept au fost grave, penetrante și i-au pus viața în pericol. Starea sa este, însă, stabilă, iar acum urmează ca polițiștii să discute cu el pentru a afla în detaliu ce s-a petrecut în apartamentul din Calea Girocului.

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close