Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situaţie în cazul curierului care a fugit cu banii de Black Friday: Tânărul a cedat în faţa anchetatorilor

Răsturnare de situaţie în cazul curierului care a fugit cu banii de Black Friday: Tânărul a cedat în faţa anchetatorilor

Anchetatorii din Baia Mare au reuşit să dea de urma curierului care fugise cu banii din comenzile oamenilor. Acesta a cedat repede şi a spus cum s-a întâmplat totul.

de Vasile Dale    |    22 Noi 2023   •   08:32

Polițiștii din Maramureș au dat de urma tânărului în vârstă de 21 ani care a fost reclamat că a dispărut cu încasările de Black Friday ale unei firme de curierat. Este vorba de aproximativ 150.000 de lei (30.000 de euro).

Conform informațiilor noastre se pare că suspectul, Lucian Bogdan Berinde, s-ar fi întors singur acasă și în acel moment moment polițiștii l-au ridicat. A fost dus la audieri însă iniţial a refuzat să spună ce a făcut în tot acest timp, unde sunt banii sau ce a făcut cu ei. 

El a spus polițiștilor că ar fi lăsat banii în autoutilitara cu care a distribuit coletele în zona municipiului Sighet. Numai că în această mașină nu s-a găsit niciun leu.

Aseară, după ore întregi de audieri tânărul din Viile Apei, oraș Seini, a cedat în fața anchetatorilor și a spus unde sunt banii cu care a dispărut în cursul serii de luni, 20 noiembrie 2023.

Prejudiciul, recuperat în mare parte

Conform surselor noastre din suma sustrasă tânărul a cheltuit suma de 800 de lei. Restul banilor au fost recuperați, iar polițiștii îi vor preda firmei care presta servicii pentru o altă firmă de curierat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere. Suspectul va fi cercetat în stare de libertate.

Luni seară, la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului unei societăţi comerciale de curierat. Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Iniţial, s-a crezut că Lucian Bogdan Berinde ar fi fugit cu banii împreună cu mama sa. Femeia însă era acasă dar a refuzat să deschidă Poliţiei, spunând că nu a auzit strigătele și bătăile în ușă deoarece dormea. 

 

×
Subiecte în articol: Baia Mare Black Friday 2023
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close