Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situaţie în cazul femeii de serviciu de 83 de ani dată afară, tanti Sofia: ”Și-au bătut joc de mine”

Răsturnare de situaţie în cazul femeii de serviciu de 83 de ani dată afară, tanti Sofia: ”Și-au bătut joc de mine”

Răsturnare de situaţie în cazul femeii de serviciu de 83 de ani dată afară, tanti Sofia: ”Și-au bătut joc de mine”
02 Apr 2019   •   16:20

La 83 de ani, Sofia Chiţoran continua să muncească ca femeie de serviciu la grădiniţa din localitatea Leurda, din Motru.

Ea venea în fiecare dimineaţă la ora 5.00, făcea focul în sobă şi se ocupa de curăţenie în sala de clasă şi în curtea grădiniţei. Cazul exemplar de hărnicie şi devotament al bătrânei de 83 de ani a fost prezentat la sfârşitul lunii martie în mass-media.

Doar că recent, totul a luat o turnură neașteptată. Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a decis să o concedieze pe motiv că este prea bătrână. Acum totul a luat o altă întorsătură. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a demarat o anchetă şi recomandă acum reîncadrarea bătrânei de 83 de ani, care lucra ca femeie de serviciu şi care a fost concediată pe motiv că era prea bătrână şi că avea pensie.

Citește și: Sofia are 83 de ani și era angajată la grădiniță. Într-o zi, povestea ei a devenit cunoscută în întreaga țară. Dar totul a luat o întorsătură cu totul neașteptată: „Am crezut că este o păcăleală de 1 aprilie”

„Am luat legătura cu doamna director şi i-am recomandat să regândească poziţia pe care a avut-o şi să ia legătura cu doamna şi să facă diligenţele necesare pentru reangajare, însemnând fişa medicală şi tot ce ţin de aceste lucruri. O să facem o comisie de disciplină care să analizeze situaţia. Vrem să aflăm de ce a fost dată afară şi acum se încearcă reangajarea“, a spus Marcela Mrejeru, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. 

„Aş mai fi stat un an sau doi. Nu vreau să mă întorc, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Aş mai fi stat un an sau doi. Să-şi bată joc aşa de mine... Le mulţumesc părinţilor, pentru că toţi au vrut să mă întorc şi să mă plătească ei ca să am grijă de grădiniţă, dar eu nu pot să primesc banii lor“ a spus bătrâna care a declarat iniţial că se simte umilită şi nu vrea să se mai întoarcă la grădiniţa şi copiii pe care îi iubeşte foarte mult, informează Adevărul. 

×
Subiecte în articol: sofia ANI
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close