Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situaţie în cazul oamenilor morţi după ce au mâncat pangasius de la o mânăstire. Surse: Au venit testele toxicologice

Răsturnare de situaţie în cazul oamenilor morţi după ce au mâncat pangasius de la o mânăstire. Surse: Au venit testele toxicologice

Răsturnare de situaţie în cazul celor trei pacienţi internaţi în Spitalul de Psihiatrie din Murgeni, Vaslui, care au murit după ce au mâncat peşte de la o mânăstire. 

Răsturnare de situaţie în cazul oamenilor morţi după ce au mâncat pangasius de la o mânăstire. Surse: Au venit testele toxicologice
Sursa foto: Profimedia Images
de Paul Ciurari    |    24 Noi 2023   •   13:24

Surse Antena 3 CNN spun că raportul toxicologilor arată că toate probele recoltate atât de la oamenii morţi, cât şi cele de pacienţii care sunt internaţi acum, sunt negative.

La testele de până acum, rapoartele toxicologice sunt negative, ceea ce duce cu gândul spre o posibilă bacterie care să fi provocat toată această îmbolnăvire.

Rezultatele testelor bacteriologice vor fi cel mai devreme sâmbătă, pentru ca durează cel puţin 48 de ore ca primele culturi să crească. Alte probe vor fi gata după cinci zile.

Abia atunci vor putea spune specialiştii cu exactitate care a fost cauza morţii celor trei oameni. 

Toţi cei trei care au mâncat peşte pangasius sufereau de unele boli şi făceau tratament la spital, astfel că va trebui ca specialiştii să coreleze rezultatele de la culturi cu subtanţele din medicamente.

La toţi trei pacienţii morţi, una din posibilele cauze ale decesului este o afecţiune asemănătoare cu enterocolita, însă nu se ştie cum a afectat pe fiecare dintre ei.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close