Antena 3 CNN Actualitate Locale Nou război al clanurilor, pe străzile din Clejani: Oameni răniți, case sparte, mașini vandalizate

Nou război al clanurilor, pe străzile din Clejani: Oameni răniți, case sparte, mașini vandalizate

O nouă răfuială a avut loc între clanurile din Clejani, care s-au luat la bătaie şi în urmă cu două seri, pe o stradă din comună. Mascaţii sunt acum la fața locului unde au instituit zonă de siguranță publică.

Nou război al clanurilor, pe străzile din Clejani: Oameni răniți, case sparte, mașini vandalizate
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   16:28

Situația tensionată continuă în comuna Clejani din Județul Giurgiu.

Mai multe femei s-au luat la ceartă. Ele acuză că bărbații din clanul rival le-au amenințat că le vor lua și le vor pune să practice prostituția.

Poliția a intervenit astăzi cu forțele prezente deja la fața locului, în urma scandalul de acum trei zile.

Circulația în zona este restricționată. Poliția verifică fiecare mașină care vrea să treacă pe strada cu pricina.

Oameni răniți, case sparte, mașini vandalizate, sâmbătă, în Clejani

La data de 27 august a.c., ora 23.30, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Clejani, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are loc un conflict între mai multe persoane, cu mai multe victime, solicitând și ambulanța.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în seara de 27 august a.c., ora 23.20, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Ulterior, ar fi pătruns în curtea locuinței unui alt bărbat, unde ar fi distrus 2 geamuri ale casei, precum și geamurile unui autoturism, după care, ar fi distrus ușa de acces a unei alte locuințe, un geam al casei și un telefon mobil al unei femei.

Membrii familiei respective ar fi pătruns și în curțile locuințelor a 2 bărbați, unde, de asemenea, ar fi distrus ușile de acces și geamurile celor 2 locuințe.

Conflictul a fost aplanat, la fața locului rămânând o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale și o patrulă formată din 2 polițiști.

În urma scandalului, Instanța de judecată a dispus față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 39 de ani, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, iar pentru alți 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 41 de ani, parchetul a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Între timp, ieri, polițiștii au mai primit apel ca s-a găsit o sabie aruncată în iarbă. Agenții s-au deplasat la fața locului și au ridicat arma albă.

 

×
Subiecte în articol: clanuri clejani
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close