Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Alba Iulia a vrut să-i dea o lecție bărbatului care a părăsit-o. I-a produs o pagubă de 2.000 de euro

O femeie din Alba Iulia a vrut să-i dea o lecție bărbatului care a părăsit-o. I-a produs o pagubă de 2.000 de euro

O femeie din Alba Iulia, supărată că a fost părăsită de fostul iubit, a decis să se răzbune într-un mod inedit.

O femeie din Alba Iulia a vrut să-i dea o lecție bărbatului care a părăsit-o. I-a produs o pagubă de 2.000 de euro
Sursa foto: GettyImages
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2023   •   21:46

Fiindcă nu a putut să accepte faptul că bărbatul pe care îl iubea a părăsit-o, o femeie din Alba Iulia a ales să-i distrugă mașina, într-un act de răzbunare.

Fapta a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

Individul și-a lăsat mașina în parcarea de lângă blocul în care locuiește. La scurt timp, acesta s-a ”trezit” cu autoturismul complet stricat.

Ulterior, bărbatul a chemat un echipaj de poliție. Din cercetări s-a stabilit că acțiunea de distrugere s-a soldat cu pagube de peste 2.000 de euro.

În cele din urmă, femeia a fost prinsă și apoi arestată.

Citește și: O tânără de 28 de ani a murit electrocutată din cauza luminițelor de Crăciun | "Nu știu cum putem merge mai departe fără ea"

”Declaraţia inculpatei privind faptul că a avariat toate componentele autoturismului ce aparţine victimei, mai puţin parbrizul acestuia, se coroborează cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere, imagini vizionate în şedinţa publică din care rezultă lovirea oglinzii din dreapta cu piciorul, producerea unor urme de zgâriere cu cheia pe portbagajul, portierele şi aripa din spate dreapta a autoturismului aflat în proprietatea persoanei vătămate”, se precizează în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, notează Ziare.com.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia femeie parasita
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close