Antena 3 CNN Actualitate Locale "Multumesc foarte mult, România!" | Reacţia a doi turişti canadieni care au nimerit, din întâmplare, la o nuntă în Craiova

"Multumesc foarte mult, România!" | Reacţia a doi turişti canadieni care au nimerit, din întâmplare, la o nuntă în Craiova

Doi turiști canadieni au ajuns din întâmplare la o nuntă în România şi au rămas uimiți de cum se desfășoară lucrurile la un asemenea eveniment în ţara noastră. Imaginile au devenit virale pe reţele sociale.

"Multumesc foarte mult, România!" | Reacţia a doi turişti canadieni care au nimerit, din întâmplare, la o nuntă în Craiova
Sursa foto: Captură video youtube
de Claudia Popovici    |    05 Iul 2023   •   23:48

Steve și Ivana, doi vloggeri de turism canadieni, aflați pentru a doua oară în vizită în România, au avut parte de o surpriză de proporţii.

Mai exact, cei doi se aflau în vizită la o gospodărie din Craiova, moment în care fost invitați să participe la o nuntă tradițională românească. Cei doi n-au stat pe gânduri, au luat camera și au filmat experiența pe care au postat-o pe Youtube.

"Chiar acum, în timp ce vorbim, am fost invitați la o nuntă în sat. Problema e că port un tricou, așa că nu sunt sigur dacă pot merge acolo. 
Mă gândesc că mirele și mireasa nu vor un străin în tricou acolo, așa că nu avem așteptări", povestește Steve.

Au rămas însă uimiți când oamenii i-au primit cu căldură. Şi după ce au primit cocarde, cei doi canadieni au fost incluși oficial printre invitați.

"Mireasa s-a dus la domnișoara de onoare și i-a spus să ne pună flori în piept. Apoi am primit floarea mea. Ca să nu mă simt ca și cum aș încurca. Wow, ce drăguț! Frumoasă petrecere", spune vesel canadianul.

Petrecerea a început cu o horă, moment care i-a impresionat pe cei doi turiști care au început să lase deoparte emoțiile şi să intre în atmosfera de petrecere.

Citeşte şi: Reacţia unui cuplu de turişti americani când au gustat micii din Obor şi papanaşii. Clipul a devenit viral pe TikTok

După dans, cei doi canadieni au urmărit cu interes tradițiile urmate cu sfințenie de cei doi miri.

Au plecat apoi spre ferma unde erau cazați, nu înainte de a-și exprima încă o dată recunoștința pentru modul în care au fost primiți la nuntă și pentru ospitalitatea oamenilor.

"Mulțumesc foarte mult, mulțumesc România! Felicitări frumosului cuplu. E atât de frumos!", a mai spus turistul canadian.

Clipul cu cei doi turişti canadieni la nunta din Craiova a devenit în scurt timp viral, spre bucuria tuturor românilor care au văzut încă o dată cum ţara şi tradițiile noastre sunt extrem de apreciate. Experiența celor doi a fost apreciată şi de alți internauţi străini, care cu această ocazie au descoperit pentru prima dată România.  

"Vă mulțumim pentru că promovați România. Este o ţară cu adevărat specială",

"Vă recomand să mergeți şi la o nuntă din Bucovina sau Maramureș. Şi acolo tradițiile şi oamenii sunt la fel de minunați",

"Iubesc felul în care românii sunt uniți la astfel de evenimente. În alte locuri cineva ar fi chemat Poliţia pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice. România este minunată, iar oamenii sunt pur şi simplu deosebiți",

"Vă mulțumim mult că ne promovați tara şi tradițiile!! Ce faceți voi aici n-a făcut nici un ministru al Turismului vreodată", sunt doar câteva din comentariile la experiența celor doi turişti canadieni la nunta din Craiova. 

×
Subiecte în articol: turisti straini nunta Craiova
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close