Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacția unui maghiar din Odorheiu Secuiesc, după scandalul de la Kaufland: Nu suntem buricul pământului

Reacția unui maghiar din Odorheiu Secuiesc, după scandalul de la Kaufland: Nu suntem buricul pământului

Reacția unui maghiar din Odorheiu Secuiesc, după scandalul de la Kaufland: Nu suntem buricul pământului
Sursa foto: Foto: captură youtube.com
de M.Z.    |    02 Sep 2017   •   15:38

Un maghiar Odorheiu Secuiesc le transmite un mesaj confraților săi, după scandalul de la Kaufland din Odorheiu Secuiesc.

Szilvassy Valeriu le cere maghiarilor din Odorheiu Secuiesc, într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, să nu creadă că sunt buricul pământului, că nu sunt majoritari și că el adoră limba țării în care s-a născut, chiar dacă este şi vorbitor de limbă maghiară, potrivit libertatea.ro.

Dragi cetățeni Români de Etnie Maghiară. Aş dori să fac câteva comentarii vizavi de cele petrecute la Odorheiu Secuiesc localitate ce se află pe teritoriu Românesc. Vă rog din suflet încercați să nu luați ca şi exemplu acest comportament jalnic de nesimțire şi aroganță de a nu răspunde în limba Romånă celor ce vă întreabă ceva în Română. Nu uitați că nu suntem buricul pământului. Nu suntem majoritari. Şi dacă am fi, nu cred că este cazul să ne comportăm ca nişte sălbatici. Nu face decât sa crească sentimentul de ură la adresa Etnicilor Maghiari. Ador limba țării în care m-am născut chiar dacă sunt şi vorbitor de Limbă Maghiară. Eu propun să îi respectăm frații noştrii Români dacă dorim să trăim în pace şi armonie alături de ei. În fond şi la urma urmei aparținem cu toții acestui popor indiferent de limba pe care o vorbim. România. Te iubesc”, este mesajul postat de acesta pe Facebook.

Citiți și: „Nu-ţi convine, pleacă de aici!” Ce a pățit un bucureștean în Odorheiu Secuiesc

×
Subiecte în articol: mici Odorheiu Secuiesc maghiar
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close