Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacţia unui şofer de TIR când l-a recunoscut pe polițistul din Timiș care-l controla: "Dacă dumneavoastră îmi luați carnetul, nu-mi pare rău! Facem o poză?”

Reacţia unui şofer de TIR când l-a recunoscut pe polițistul din Timiș care-l controla: "Dacă dumneavoastră îmi luați carnetul, nu-mi pare rău! Facem o poză?”

Un polițișt din Timiș, care are sute de mii de urmăritori pe Facebook, a postat un filmuleț în care un șofer de camion îi spune că nu i-ar părea rău dacă el i-ar lua permisul de conducere. Imaginile de pe pagina lui Valer Kovacs au devenit virale.

Reacţia unui şofer de TIR când l-a recunoscut pe polițistul din Timiș care-l controla: "Dacă dumneavoastră îmi luați carnetul, nu-mi pare rău! Facem o poză?”
Sursa foto: Captură video Facebook/Kovacs Valer
de Andreea Gelatu    |    25 Mar 2024   •   10:20

Polițistul e foarte cunoscut și apreciat de șoferi. El postează frecvent imagini în care aceștia îl felicită pentru munca lui și îi cer să se fotografieze împreună.

De această dată, în imaginile filmate pe 14 martie, poliţistul Valer Kovacs discută cu un şofer de TIR care scoate telefonul, după ce prezintă actele la control, și îl întreabă pe agent dacă pot face o fotografie împreună: "Facem o poză?”.

"Facem, cum să nu!”, răspune Kovacs. „Dacă dumneavoastră îmi luați carnetul, nu-mi pare rău!”, adaugă șoferul, în timp ce își pregătește telefonul mobil pentru fotografie.

"Păi, eu sper să nu vă iau carnetul, că ăsta e locul de muncă”, îi spune polițistul.

"Asta înseamnă să fii profesionist!"

Videoclipul publicat de Valer Kovacs pe pagina sa de Facebook a strâns zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii.

"Super polițistul nostru! Vă doresc tot binele din lume!",

"Sunteţi printre foarte puţinii poliţişti pe care oamenii şi în special şoferii îşi doresc să-l întâlnească şi să-i strângă mâna. Tot respectul şi multă sănătate dumneavoastră şi familiei",

"Prin această atitudine prietenoasă, dar dreaptă în același timp, reușiți sa civilizați mulți șoferi în trafic! O mustrare de la dvs, m-ar face să intru în pământ de rușine. ASTA ÎNSEAMNA SĂ FII PROFESIONIST! FELICITĂRI!!!"

"Domnule Valer Kovacs, dacă în România ar fi 1000 de polițiști ca dv.ar trebui să fie toată poliția apreciată, respect și apreciere pentru munca depusă, caracterul și corectitudinea de care dați dovadă. Sănătate și putere de muncă vă doresc", sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

. Vă doresc tuturor o zi binecuvântată ??? #politia #politiaromana #politistipeviata #romania #romaniamea #respect #autostrada POLITISTI PE VIATA ???? Kovacs Valer Valer Kovacs

Publicată de Kovacs Valer pe Duminică, 17 martie 2024

 

×
Subiecte în articol: valer kovacs sofer de tir
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close