Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacțiile neașteptate ale colegilor taximetristului care a scos pistolul pe aeroportul Otopeni: "Eu îl rupeam"

Reacțiile neașteptate ale colegilor taximetristului care a scos pistolul pe aeroportul Otopeni: "Eu îl rupeam"

Reacțiile neașteptate ale colegilor taximetristului care a scos pistolul pe aeroportul Otopeni: "Eu îl rupeam"
31 Ian 2018   •   21:20

La scurt timp după ce un taximetrist a fost implicat într-un scandal și a scos pistolul în aeroportul Otopeni, pe Facebook au început adevărate discuții despre cele întâmplate. 

În mod neașteptat, mulți dintre colegii taximetristului sunt de părere că acesta a procedat corect și că la fel ar fi făcut și ei dacă s-ar fi aflat în situația respectivă. Aceștia au mai spus victima ar fi fost un șofer Uber și că acestuia trebuia să i se dea o lecție. 

"Fraier că s-a lăsat filmat, eu îl rupeam", "Clienţii sunt nişte lepre", au spus taximetriștii. 

Pe de altă parte, compania de taxi pentru lucra bărbatul a spus că acesta nu își va mai putea continua activitatea în acest domeniu. 

"A incetat contractul de colaborare cu noi şi facem toate demersurile să îi fie suspendat atestatul de taxi pentru a nu mai putea lucra - cel puţin în acest domeniu - vreodată. Este absolut de neacceptat un astfel de pericol public! Vă daţi seama că la angajare nu a specificat de asemenea veleităţi de "pistolar".
 

×
Subiecte în articol: taximetrist colegii Facebook
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close