Antena 3 CNN Actualitate Locale "Reducere" imobiliară virală pe internet: Cum arată o casă din Cluj scumpită cu 700 de mii de euro în câteva săptămâni

"Reducere" imobiliară virală pe internet: Cum arată o casă din Cluj scumpită cu 700 de mii de euro în câteva săptămâni

Deși mulți experți spun că prețurile imobiliare au început să scadă, o casă de la periferia Clujului a fost scumpită cu 700 de mii de euro în doar câteva săptămâni. Diferența este vizibilă chiar în anunțul de pe internet, unde prețul vechi apare tăiat, lângă cel nou.

"Reducere" imobiliară virală pe internet: Cum arată o casă din Cluj scumpită cu 700 de mii de euro în câteva săptămâni
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Mia Lungu    |    06 Mar 2023   •   19:35

O casă din cartierul clujean Făget, la periferia orașului, care înainte se vindea pentru 1.100.000 de euro, se vinde acum cu 1.800.000 de euro, adică mai scump cu 700.000 de euro.

"Va prezentăm o casă deosebită, foarte spațioasă, situată într-o zona exclusiv de case, aproape de mijloace de transport în comun, acces facil pe o stradă cu asfalt, zona străzii Fagetului. Casa este o construcție solidă pe fundații de beton, zidărie din BCA, șarpantă din lemn, învelitoare din țiglă ceramică. Casa are o suprafață utilă de 593 mp + terasele și piscină, compartimentată astfel:

Demisol: cramă, sală hobby, wc de servici, saună, centrală termică, spălătorie, hol, casă scărilor, adăpost de apărare civilă, terasă. Parter: living, dormitor, loc de luat masa, bucătărie, cămară de alimente, 2 băi, hol, casă scării, spălătorie + călcătorie, windfang, sas, wc, pivniță, garaj, 3 terase foarte spațioase. Mansardă: living, dormitor + living, 2 dormitoare, oficiu, hol, dressing, 2 băi, casa scării, terasă de 28,32 mp", se menționează în anunțul postat pe o platformă imobiliară.

"Se vinde cu finisaje interioare moderne, de înalta calitate, mobilată și utilată. Casa dispune de curte, de o grădina mare și frumoas amenajată, piscină, loc de joacă pentru copii, garaj. Imobilul nu deține certificat energetic, însă va fi pus la dispoziția cumpărătorilor la semnarea contractului de vânzare-cumpărare!", potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Garsoniera "2 în 1" din Cluj, urmașa celei cu canapea galbenă, a stârnit sute de glume pe internet: "Mai dai o lingură într-o oală în timp ce stai în jacuzzi"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: reducere virală casa Cluj scumpită
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close