Antena 3 CNN Actualitate Locale Regăsire în lacrimi între un băiețel de șapte ani și mama sa, în Constanța

Regăsire în lacrimi între un băiețel de șapte ani și mama sa, în Constanța

Moment emoționat în Constanța. Un băiețel de șapte ani și mama sa s-au regăsit după mai bine de cinci ore de căutări. Cel fusese dat dispărut.

Regăsire în lacrimi între un băiețel de șapte ani și mama sa, în Constanța
Sursa foto: Facebook | Politia Romana
de Ioana Mircea    |    08 Sep 2023   •   23:11

Un băiețel de doar șapte ani și mama sa s-au revăzut după mai bine de cinci ore de căutări ale polițiștilor. Copilul fusese dat dispărut, iar forțele de ordine l-au căutat cu ajutorul RO-ALERT.

În cele din urmă a fost găsit în zona Satul de Vacanță. Scenele revederii dintre mamă și copil au fost emoționate. O fotografie a fost postată pe rețelele de socializare de Poliția Română

Mama copilului a căzut în genunchi, în lacrimi și l-a strâns în brațe pe fiul său cu mâinile tremurânde.

"Cu ochii în lacrimi și mâinile tremurânde, mama acestui băiețel, cu ajutorul colegilor noștri, l-a cuprins în brațe în seara asta! O scenă plină de emoție, după o căutare de mai bine de 5 ore, în care polițiști, cu ajutorul RO-ALERT, l-au căutat pe micuțul de 7 ani!

Citește și: Un băiețel de 10 ani a stat o noapte întreagă într-un copac, pentru a se salva de inundațiile din Spania. Tatăl copilului, de negăsit

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, acesta a fost identificat în zona Satul de Vacanță, de colegii noștri Nicolae și Andrei, din cadrul Poliției Municipiului Constanța", a transmis Poliția Română pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Constanța copil regasit
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close