Antena 3 CNN Actualitate Locale Reglare de conturi în stil mafiot: mai mulți indivizi cu macete au intrat peste un bărbat, într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Scena a fost filmată

Reglare de conturi în stil mafiot: mai mulți indivizi cu macete au intrat peste un bărbat, într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Scena a fost filmată

Scene șocante au avut loc într-un magazin din Râmnicu Vâlcea.

de Vasile Dale    |    29 Dec 2023   •   11:34

Mai mulți indivizi au intrat cu macete în spațiul comercial și au amenințat un client.

"Au fost clipe de coșmar pentru angajații unui magazin din Râmnicu Vâlcea. În timp ce serveau un grup de clienți, ei au văzut cum trei bărbați înarmați cu săbii au intrat spațiul comercial.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum proprietarul magazinului încearcă să aplaneze conflictul, însă este și el amenințat: unul dintre indivizi ridică la un moment dat sabia spre patron.

Speriată, vânzătoarea de la casa de marcat a apăsat butonul de panică, iar după acest moment indivizii s-au făcut nevăzuți. 

Polițiștii au comunicat în urmă cu puțin timp că au reușit să-i identifice pe cei care au dat buzna în magazin.

Aparent, incidentul ar la bază o reglare de conturi între două grupuri din Râmnicu Vâlcea. Ancheta este în plină desfășurare și este coordonată de către procurorii de Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Vasile Dale.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close