Antena 3 CNN Actualitate Locale Remorca unui TIR s-a dezintegrat în mers şi a distrus un alt camion, între Brăila şi Galaţi

Remorca unui TIR s-a dezintegrat în mers şi a distrus un alt camion, între Brăila şi Galaţi

Remorca unui TIR s-a dezintegrat în mers, din cauza vântului puternic, şi a distrus un alt camion, astăzi, pe DN 2B, între Brăila şi Galaţi.

Remorca unui TIR s-a dezintegrat în mers şi a distrus un alt camion, între Brăila şi Galaţi
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    28 Mar 2023   •   12:57

"Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 87 (n.r. DN 2B), între localitatea Șendreni și Baldovinești, ar fi avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Pitești, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galați către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus. 

In urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului lovit, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, ce a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În prezent, traficul a fost reluat pe un singur sens, circulându-se dirijat", se arată

×
Subiecte în articol: Brăila Galați
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close