Antena 3 CNN Actualitate Locale Repetiţiile pentru parada de 1 decembrie din Constanţa au început: Peste 500 de militari vor participa la manifestări

Repetiţiile pentru parada de 1 decembrie din Constanţa au început: Peste 500 de militari vor participa la manifestări

Repetiţii generale pentru 1 decembrie la Constanţa, 16 detaşamente de militari români, dar şi unul de militari străini aduşi de la baza Mihail Cogălniceanu, baza NATO, vor participa la repetiţia pentru Ziua Naţională.

Repetiţiile pentru parada de 1 decembrie din Constanţa au început: Peste 500 de militari vor participa la manifestări
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    28 Noi 2022   •   11:31

De asemenea, sunt 50 de mijloace auto de luptă şi 10 aparate de zbor româneşti şi străine vor fi prezente la această repetiţie.

Intenţiile autorităţilor din Constanţa sunt ca pregătirile pentru paradă să meargă cu brio pe 1 decembrie, motiv pentru care are loc astăzi şi petiţia generală, se pun practic la punct, ultimele detalii astfel încât totul să decurgă conform programului.

Manifestările pe data de 1 decembrie vor debuta la ora 09:00 şi astăzi militarii au fost aduşi în dispozitiv începând cu aceeaşi oră.

Militarii au fost aduşi în dispozitiv, începând cu aceeaşi oră 9 şi până undeva spre 11:30- 12:00, practic Bulevardul Tomis a fost ales anul acesta pentru parada militară care este de altfel deliciul tuturor celor prezenţi la manifestări. 

Peste 500 de militari aparţinând forţelor MAPN, MAI, de la SRI de la Jandarmi, de la IGSU vor fi prezente de ziua naţională a României şi evident tehnica militară a autovehiculelor de luptă vor defila pe bulevardul Tomis spre încântarea celor care vor fi prezenţi la manifestări. 

În plus cerul va fi brăzdat de mai multe aparate de zbor, aparţinând forţelor aeriene române, dar şi forţelor aeriene străine şi vorbim aici de forţele aeriene canadiene, italiene şi spaniole.

Aşadar vom avea eurofighter, vom avea taifun şi vom avea Mig21 Lancer deasupra litoralului românesc.

Autorităţile fac apel la şoferi să dea dovadă de înţelegere şi de răbdare pentru că evident s-au luat şi măsuri suplimentare, iar traficul a fost restricţionat în zonă şi tocmai de aceea ar putea apărea mici neplăceri.

De asemenea, a început şi repetiţia finală pentru parada de Ziua Naţională a României, autorităţiile punând restricţii de trafic şi în Bucureşti.

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni astăzi, în şedinţă solemnă, pentru a marca Ziua Naţională a României – 1 Decembrie.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie Constanța
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close